Vad letar du efter?
Meny
Samhällsnytta
Om banken

Vårt syfte och vision

Vi är en sparbank med en idé som är lika aktuell idag som när vår bank grundades 1856. Vi finns till för att göra nytta för alla som lever och verkar i västra Värmland. En äkta sparbank som styrs av människor som bor här.
Vi använder vår kunskap och vårt engagemang till att ge dig som kund det du önskar av en bank. De pengar du sparar hos oss stannar i det lokala kretsloppet och gör nytta på hemmaplan. Vårt överskott återinvesteras i västra Värmland. I företagande, kultur och idrott.

 

Vårt syfte

Skapa långsiktig ekonomisk trygghet och tillväxt för våra kunder, samt bidra till en positiv samhällsutveckling i västra Värmland, det är vårt syfte.

Kvinna sitter vid ett bord och annsar en grön växt, en liten bulldog sitter bredvid på en stol

Westra Wermlands Sparbank har varit en viktig del i västra Värmlands utveckling i över 160 år. Det har varit möjligt för att vi följt med vår tid, utvecklat vårt erbjudande och på allvar brytt oss, om västra Värmland och våra kunder. Det ska vi fortsätta med, för att göra västra Värmland och Westra Wermlands Sparbank ännu mer attraktivt.

Mamma och barn plockar sallad i grönsakslandet en fin sommardag

Vår vision

Westra Wermlands Sparbank är den självklara finansiella partnern i Västra Värmland, det är vår vision

Vi har inga aktieägare att ta hänsyn till. Det som gör oss unika är vår kunskap om, vårt fokus på och vår närvaro i västra Värmland och det faktum att vi investerar stort i västra Värmlands utveckling. Vi tror på den personliga relationen i en digitaliserad värld.

Vårt kundlöfte

En personligare, tillgängligare och långsiktigare bank!

Tre glada barn springer i höstskogen