Hoppa till huvudinnehåll

Westra Wermlands Sparbank

Västra Värmland är en fin plats på jorden. Det håller du säkert med om.
Varje dag ser vi våra kunder i ögonen och engagerar oss i samhällsutvecklingen i västra Värmland. Det känns både självklart och inspirerande. Vi är en bank som du kan lita på och som anstränger sig lite extra för ditt bästa. Varje år låter vi en del av vinsten gå tillbaka till olika projekt och verksamheter som är till glädje för människorna här. Det känns väldigt meningsfullt att kunna bidra till att västra Värmland växer och utvecklas. Det är den riktiga vinsten!
 

Guys

Vi är en bank med en tydlig idé

Varje år återinvesterar vi en del av vårt överskott genom att bland annat stötta ca 170 lokala föreningar och initiativ. Här kan du läsa mer om vårt arbete med sponsring.

Vi lär unga ekonomi

Vi utbildar barn och unga i privatekonomi i grundskolorna och på gymnasiet i Arvika, Eda och Årjängs kommuner. Vi har bland annat en fin tradition att bjuda in årskurs 4 på studiebesök varje år.

Vi är stolt partner till Ung Företagsamhet Värmland

Varje år väljer många elever på gymnasiet att testa på livet som egenföretagare. De får under året gå från idé till slutgiltig produkt, lära sig samarbete, hitta sin roll i företaget och knyta nya kontakter. Här föds framtidens entrepenörer!

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken, som vårt Kundcenter för privatpersoner och företag, våra kontor, support och spärrservice.

Ekonomisk information

Här kan du hitta ekonomisk information om banken.

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd näder gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Mer information

Clearing:                8431-9    
BIC/SWIFT            SWEDSESS
Styrelsens säte    Arvika
Org.nr                    572000-4489