Meny

Westra Wermlands Sparbank

Västra Värmland är en fin plats på jorden. Det håller du säkert med om. Varje dag ser vi våra kunder i ögonen och engagerar oss i samhällsutvecklingen i västra Värmland. Det känns både självklart och inspirerande. Vi är en bank som du kan lita på och som anstränger sig lite extra för ditt bästa. Varje år låter vi en del av vinsten gå tillbaka till olika projekt och verksamheter som är till glädje för människorna här. Det känns väldigt meningsfullt att kunna bidra till att västra Värmland växer och utvecklas. Det är den riktiga vinsten!
 

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken, som vårt Kundcenter för privatpersoner och företag, våra kontor, support och spärrservice.

Ekonomisk information

Här kan du hitta ekonomisk information om banken.

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd näder gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Organisation

Läs mer om bankens organisation.

Grafisk profil

Vår logotype består av två delar, symbolen och namnet, vilka inte får separeras. Här kan du ladda ner vår logga enligt överrenskommelse. 

Hållbarhet

Läs mer om bankens hållbarhetsarbete. 

SKI-mätning

De nöjdaste bankkunderna finns hos Sparbankerna! 

Mer information

Clearing:                8431-9    
BIC/SWIFT            SWEDSESS
Styrelsens säte    Arvika
Org.nr                    572000-4489